Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Víceúčelová ochranná kukla Brubeck - S/M

Kvalitní víceúčelová ochranná kukla z vysoce funkčních materiálů se systémem odvětrávání více


Velikost:  S/M

329 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Kukla Brubeck je moderní ochranná kukla pro použití při zimních sportech, cyklistice a moto sportech. Kukla je vyrobená bezešvou technologií z dvouvrstvého úpletu. Dokonale kopíruje tvar hlavy, zajišťuje vysoký komfort a ochranu proti otěrům. Speciální prodloužený límec pak chrání podbradek, krk a dekolt před větrem a chladem. Speciální antibakteriální vrstva Silver BTP s vetkanými stříbrnými vlákny neutralizuje negativní účinky množení bakterií, redukuje nepříjemné pachy a pomáhá zajistit hygienickou svěžest. Během samotného používání odvádí pot a vlhkost do vnější vrstvy a uchovává tak oblast hlavy v suchu. Díky svým vysoce kvalitním vlastnostem je kukla oblíbeným doplňkem i pro cyklisty, lyžaře, snowboardisty a další sportovce. Díky vysoce funkčním materiálům a preciznímu zpracování je tato kukla vhodná pro všechny aktivity, kde dochází působením větru a chladu k nežádoucímu prochlazení obličeje. Kukla je určená pro jízdu na motocyklech, lyžování, cyklistiku i ostatní sportovní aktivity. 


Technický popis:

  • kvalitní materiál
  • anatomicky přesné obepnutí hlavy
  • bezešvá technologie
  • speciální antibakteriální vrstva Silver BTP zabraňuje zápachu
  • materiál: 62% polyamid, 36% polypropylen, 2% elasten


Grafické znázornění termo aktivních vlastností:

  1. vnitřní vrstva úpletu
  2. vnější vrstva úpletu
  3. odvod potu do vnější vrstvy
  4. izolace tělesného tepla
  5. udržování optimální tělesné teploty



 

Recenze

Hodnocení: 4.8

96%

zákazníků doporučuje

7

hodnocení uživatelů


RR
RR

Rybka

Hodnoceno: 29. 6. 2012

Produkt zakoupen na WORKER.sk

kukla je skvelá na bicykel aj motorku, odporúčam

kvalitný materiál

priedušnosť

dýchacie otvory

nič

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!