Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Dámské sportovní kalhoty BAS BLACK Aurora - 2.jakost

Neprůhledné, materiál s funkčními vlastnostmi, široká guma, vázání v pase, praktické kapsy, perfektně formují postavu a zdůrazní Váš zadeček. více


Velikost: 

490 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: poškozené originální balení

Dámské sportovní kalhoty BAS BLACK Aurora jsou zcela neprůhledné a elastické dlouhé legíny s kapsami. Použitý materiál s funkčními vlastnostmi nabízí prodyšnost a odstraňuje přebytečnou vlhkost od těla. V pase se nachází široká guma s měkkým a pohodlným polstrováním. Spodní část u lýtek je stažena do elastické manžety. Dámské sportovní kalhoty BAS BLACK Aurora perfektně formují postavu a krásně zdůrazní Váš zadeček.

Použitý materiál ARCHROMA pochází od renomovaných výrobců zdravějšího textilu Oeko-Tex, který je zcela bez chemikálií. Pečlivě vybraný materiál udržuje optimální tělesnou teplotu, minimalizuje tvorbu potu a garantuje maximální svobodu pohybu. Vzhledem k uvedeným vlastnostem jsou dámské sportovní kalhoty BAS BLACK Aurora vhodné na všechny druhy sportovních aktivit včetně jógy. 


Technický popis:

  • neprůhledné
  • elastické
  • funkční materiál
  • prodyšné
  • odvádí vlhkost od těla
  • široká guma v pase
  • vázání v pase
  • skvěle formují zadeček
  • střih zdůrazní Váš zadeček
  • lýtka stažená do elastické manžety
  • materiál: 85% polyester, 15% spandex 
 

Velikost

           S

           M

          L

            XL

           XXL

Váha (kg) 

49 - 67

57 - 75

65 - 83

83 - 110

110 +

Výška (cm)

152 - 170

158 – 176

164 - 182

170 - 188

188 +

Obvod pasu (cm)

62 - 70

70 - 78

78 - 96

96 - 104

104 +

Obvod boků (cm)

90 - 98

98 - 106

106 - 114

114 - 122

122 +


 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 27. 5. 2020

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Doporucuji. Ja urcite kalhoty vyuziji na kolo, aerobic i chuzi. Vypadaji tak pekne ze se nebojim vzit je i do mesta. Zda se ze ani vyssi teploty nebudou problem.

Prijemny a kvalitni material

Pekne sedi

Lichoti postave

Dobre se nosi

Odpovida velikostni tabulce

Mohly byt snad u kolen trochu sirsi aby vyniklo vice zuzeni dole, ale nevado

Alternativy

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!