Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Horské elektrokolo TrybEco Terra 26" - 2.jakost

Skvěle vybalancované kolo, baterie v zadním náboji, motor v předním náboji. více


Barva:  bílá

23 200 Kč

s DPH

nebo 4 x 5 800 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: oděrky, mírně jeté

Horské elektrokolo TrybEco Terra 26" je unikátní kolo vhodné na projíždky v terénu či nezpevněných cestách - elektronická podpora šlapání Vám ulehčí jízdu a Vy tak budete mít ještě větší radost z objevování ze sedla kola. Napájení obstarává 8 Ah baterie speciálně umístěná v zadním náboji, zatímco motor 8FUN je naopak v náboji předním. Díky tomu je dojezd až 100 km v závislosti na profilu tratě a způsobu využití asistence. Tato konfigurace s nízkým těžištěm se také pozitivně odráží na jízdních vlastnostech a celkovém vybalancování kola. Navíc působí i designově lépe než akumulátor umístěný na rámové trubce či na nosiči. Moderní geometrie a vytvarování bicyklu, které zaujme na první pohled, v kombinaci s výborným ovládáním dělá elektrokolo atraktivní pro muže i ženy bez rozdílu věku.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Naše tipy - mohlo by Vás zajímat:


Technický popis:

rám: hliník 6061
velikost rámu: 18"
vidlice:  ZOOM, odpružená
brzdy: kotoučové, Shimano
motor:  8 FUN, v předním náboji
výkon:  250 W, 24V
baterie:  Li-Ion, v zadním náboji, 36 V, 8 Ah
doba nabíjení:  5 hodin
sensor asistence šlapání:  ano
dojezd:  50-100 km
displej:  LED diody
velikost kol:  26"
pláště: Kenda Kick-Back 26x1,9"
počet převodů:  6
řazení:  Shimano, páčkové
další vybavení: přední světlo, přední a zadní odrazka, zvonek
hmotnost:  21 kg

Vlastnosti elektropohonu:

inteligentní nabíjení: po úplném dobití baterie se nabíjecí adaptér sám vypne
pohon se vypne při 25 km/h


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, mimořádně úzké bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, používání ekonomického jízdního režimu (pokud takovým kolo disponuje), hmotnost cyklisty pod 70 kg.

 

Parametry

Model motoru 8FUN
Baterie 8 Ah, Li-Ion
Velikost kol 26"
Počet převodů 6
Nabití na plnou kapacitu 5 hod.
Dojezd 100 km
Výkon motoru 250 W
Displej LED
Rám Al 6061
Brzdy Kotoučové
Odpružená vidlice ano
Pohon na předním kole
Vidlice ZOOM
Zadní brzda SHIMANO
Přední brzda SHIMANO
Zadní plášť Kenda
Přední plášť Kenda
Přední světlo odrazka, LED, bateriové
Zadní světlo odrazka
Velikost rámu 18"
Hmotnost 21 kg

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!