Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Dámské trekingové elektrokolo Galaxy Safir 14,5 Ah 28" - model 2017 AKCE

Zadní pohon, komponenty Shimano Altus, Promax, Suntour, kvalitní pláště Kenda, blatníky, zvonek, LED světla, nosič. více


27 590 Kč

29 990 Kč s DPH

-8%

ušetříte 2 400 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

nebo 4 x 6 897 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Kola Crussis, Kellys, Ghost, Lapierre, 4EVER a Conway jsou z 99% sestavená a seřízená. Stačí pouze nasadit pedály, otočit řídítka, doseřídit dle návodu a můžete vyrazit. Zastavte se také na jedné z našich prodejen v Praze, Brně, Ostravě nebo Vítkově a na požádání Vám zde kolo připravíme 100% připravené k jízdě. Na všechna kola zakoupena u nás můžete také využít první garanční prohlídku po ujetí 100 km zdarma.

  • Na vybrané produkty (fitness trenažéry) s cenou nad 3 990 Kč Vám nabízíme nadstandardní záruku 10 let! To si můžeme dovolit jen proto, že jsme si kvalitou našich produktů jistí! Rovněž poskytujeme rozšířenou záruku 10 let na všechna jízdní kola značek Kellys, 4EVER, Devron, DHS, Kreativ a také na všechna elektrokola. Spolehněte se na naše produkty i Vy. 10 let záruka se vztahuje na rám stroje/rám kola.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Dámské trekingové elektrokolo Galaxy Safir 14,5 Ah 28" - model 2017 je moderní dámské elektrokolo plně vybaveno na dlouhé cesty. Motor 8FUN o výkonu 250W (zadní pohon), baterie Li-Ion o kapacitě 14,5 Ah či odpružená vidlice Suntour nebo lehký hliníkový rám jsou jedny z předností. Ve výbavě nechybí ani nosič, přední a zadní výkonné LED světlo, blatníky nebo zvonek. Elektrokolo Galaxy Proton disponuje 24 rychlostmi, přehledným displejem se všemi potřebnými informacemi a snadným ovládáním. Samozřejmostí je možnost připojení doplňků typu podsedlová či rámová brašna, lahev na kolo a další. Díky těmto vlastnostem je dámské trekingové elektrokolo Galaxy Safir ideálním dopravním prostředkem do města či na dlouhé výjezdy.

Upozornění: Baterii skladujte na stinném, suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C. Před delším nepoužíváním ji plně nabijte a alespoň jednou za 6 měsíců opět dobijte na 100 % kapacity.


Naše tipy - mohlo by Vás zajímat:


Technický popis:

Motor 8FUN 250W, zadní pohon
Baterie Li-Ion 36V/14,5Ah
Rám Al 6061  
Vidlice Suntour NEX HLO, odpružená, lockout  
Hl. složení Semi-integrované  
Představec Promax Al, stavitelný  
Řídítka Promax Al  
Sedlo Nexelo city elastomer  
Přesmyk Shimano TX-50  
Sedlovka Promax Al 27,2mm  
Měnič Shimano Altus  
Řazení Shimano Altus  
Brzdy Promax Al  
Kliky Prowheel Al  
Páky Artec Al  
Osa Integrovaná  
Pedály Welgo COMFORT  
Řetěz KMC Z50  
Vícekolečko Shimano HG20, 8 kolo, 12-32z  
Náboje QUANDO Al/ 8FUN  
Pláště Kenda K192 KOURIER, 40-622  
Ráfky Nexelo Al/CNC dvoustěnné  
Rychlosti 3x8  
Velikosti 18"  
Př. světlo LED, bateriové  
Zad.světlo LED, bateriové  
Blatníky Plast se vzpěrami  
Nosnost 110 kg
Nosnost nosiče 15 kg


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, mimořádně úzké bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, používání ekonomického jízdního režimu (pokud takovým kolo disponuje), hmotnost cyklisty pod 70 kg.

 

Parametry

Model motoru 8FUN, zadní pohon
Baterie 9 Ah, Li-Ion
Velikost kol 28"
Počet převodů 24
Výkon motoru 250 W
Materiál rámu Hliník
Rám Al 6061
Odpružená vidlice ano
Přední světlo LED, bateriové
Zadní světlo LED, bateriové
Blatníky Plast se vzpěrami
Velikost rámu 18"
Hmotnost 23.80 kg
Maximální nosnost (kg) 110 kg
Rok 2017

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!