Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrokoloběžka CityBug 2S - černá AKCE

Elektrické brzdy, plynová rukojeť, Li-Ion baterie, výkonný motor v zadním náboji, bezdušová kola. více


Barva:  černá

14 990 Kč

22 990 Kč s DPH

-35%

ušetříte 8 000 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

nebo 4 x 3 747 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Kola Crussis, Kellys, Ghost, Lapierre, 4EVER a Conway jsou z 99% sestavená a seřízená. Stačí pouze nasadit pedály, otočit řídítka, doseřídit dle návodu a můžete vyrazit. Zastavte se také na jedné z našich prodejen v Praze, Brně, Ostravě nebo Vítkově a na požádání Vám zde kolo připravíme 100% připravené k jízdě. Na všechna kola zakoupena u nás můžete také využít první garanční prohlídku po ujetí 100 km zdarma.

  • Na vybrané produkty (fitness trenažéry) s cenou nad 3 990 Kč Vám nabízíme nadstandardní záruku 10 let! To si můžeme dovolit jen proto, že jsme si kvalitou našich produktů jistí! Rovněž poskytujeme rozšířenou záruku 10 let na všechna jízdní kola značek Kellys, 4EVER, Devron, DHS, Kreativ a také na všechna elektrokola. Spolehněte se na naše produkty i Vy. 10 let záruka se vztahuje na rám stroje/rám kola.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Popis

Elektrokoloběžka CityBug 2S je cool pomocníkem na cesty do školy, do práce, na rychlé přemísťování ve výrobních halách nebo Vám zkrátí cestu po městě. Elektrokoloběžka Citybug Vás povznese zpět do dětských let, ale tak trochu jinak, moderně a elegantně. Skvělý design, jednoduchost a variabilita, to jsou přednosti elektrokoloběžky Citybug. Ovládání je tak jednoduché, že ho zvládne i „malé“ dítě. Elektrokoloběžka se zapíná stiskem tlačítka ve spodní části řídítek. Poté se stačí odrazit a rozjet se. Přidávání rychlosti je umístěno na řídítkách. Rychlost elektrokoloběžky může být až 22 km/h. Kromě elektronické brzdy na řidítkách využíváte zadní brzdu, která je umístěná na blatníku. Další předností je skladnost, elektrokoloběžka má dvě možnosti složení, první je takzvaně parkovací, kdy dojde k polosložení a elektrokoloběžka pak samostatně stojí, nebo úplné složení, které slouží pro přepravu třeba v kufru auta, skladování doma, v garáži nebo pro snadné přenášení. Koloběžka je vybavena předním a zadním integrovaným světlem, která se za jízdy automaticky aktivují.

Upozornění: Baterii skladujte na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C. Nebudete-li výrobek delší dobu používat, plně ji nabijte a alespoň jednou za 6 měsíců opět dobijte na 100 % kapacity.
 


Technický popis:

Baterie Li-on 4,4Ah / 48V
Brzdy elektrické + v zadním blatníku
Dojezd 18-20 km
Hmotnost 13,5 kg
Kola Přední - 7.6" / Zadní - 7.2” (bezdušová)
Motor 350W
Napětí 36V
Minimální doporučená výška jezdce 120 cm
Nosnost 120 kg
Řízení plynová rukojeť
Rozměry 102 x 46 x 115 cm
Rychlost 20 - 22 km/h
Typ motoru nábojový
Umístění motoru zadní část


UPOZORNĚNÍ: Elektrické koloběžky nemají homologaci pro jízdu v běžném provozu na pozemních komunikacích. Použití pouze na vlastní nebezpečí.


Spotřebitel je při používání výrobku plně odpovědný za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích a za dodržování pravidel silničního provozu, zejména pak zákona č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích) a zákona č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu), případně za dodržování respektivních právních předpisů platících pro danou zemi.


Video


Parametry

Maximální nosnost 120 kg
Minimální doporučená výška jezdce 120 cm
Baterie 4,4Ah / 48V, Li-Ion
Dojezd 18 - 20 km
Rychlost 20-22 km/h
Hmotnost 13.50 kg
Velikost kol 7.60 ʺ
Výkon motoru 350 W
Brzdy elektrické, v zadním blatníku
Řízení plynová rukojeť
Rozměry 1020 x 460 x 1150 mm
Typ kol bezdušová
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v zadním kole

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!