Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Multifunkční trenažér TechnoGym Excite Vario Advanced LED

Proměnná délka a výška kroku, automatické přizpůsobení pohybu uživatele, 25 stupňů zátěže, profesionální provedení, postranní úchyty. více


238 790 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Servis u zákazníka patří mezi naši nejoblíbenější službu. V případě poruchy totiž nemusíte zboží pracně rozebírat, balit a posílat k nám. Naši profesionální servisní technici přijedou přímo k Vám a veškeré opravy budou provádět u Vás doma. Po celé České republice máme 36 servisních míst, proto jsme schopni reklamaci vyřídit rychle, efektivně a profesionálně. Pro objednání servisu stačí vyplnit elektronický servisní formulář.

  • Montáže strojů jsou rozděleny do tří skupin podle časové a technické náročnosti. V případě objednání montáže se s Vámi automaticky spojí telefonicky jeden z našich kvalifikovaných techniků a po dohodě provede montáž. Levnější stroje většinou zvládnete smontovat svépomocí, ale pokud si přeci jen nevěříte nebo se tím nechcete zabývat, můžete si objednat placenou montáž naším odborným technikem.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Multifunkční trenažer TechnoGym Excite Vario Advanced LED je unikátní profesionální stroj, na kterém můžete během cvičení měnit trajektorii pohybu. Umožňuje vám to speciální kladkový systém, na který jsou napojeny táhla s pedály. Trenažer se díky tomuto systému dynamicky přizpůsobuje pohybu uživatele a poskytuje velice efektivní kardiovaskulární trénink, ať už simulujete standardní chůzi nebo se rozhodnete svůj krok při cvičení prodloužit. Díky automatickému přizpůsobení stroje totiž můžete natáhnout krok až na 83 cm, což je i ve světě eliptických trenažerů nevídané. Výšku svého kroku pak může regulovat v rozmezí 17 cm.

Biomechanický design tohoto modelu vám umožňuje zaujmout tu nejoptimálnější polohu pro co nejefektivnější spalování kalorií. Díky nízké poloze pedálů a pomocným úchytům po stranách je stroj velmi vhodný i pro méně zkušené uživatele. Zahájení tréninku na trenažeru probíhá za pomoci unikátního mechanismu speciálně vyvinutého firmou TechnoGym, díky kterému se pohyb pedálů nezadrhne. Multifunkční trenažer TechnoGym Excite Vario Advanced LED nabízí 25 stupňů zátěže, které lze jednoduše navolit skrze tlačítka na vnějších madlech přístroje nebo na přehledném LED displeji. Dále máte na výběr z celkem 11 programů, včetně 6 přednastavených programů a programu CPR, kde stroj automaticky upravuje zátěž tak, abyste svou tepovou frekvenci udrželi v předem nastavené zóně.

S multifunkčním trenažerem TechnoGym Excite Vario Advanced LED můžete zapojit celé tělo, ale také třeba jen dolní končetiny. Nechcete-li zapojit ruce, uchopíte prostřední madla nebo si položíte ruce na postranní bezpečnostní úchyty, abyste měli co největší stabilitu, a pouze šlapete. Díky svému profesionálnímu provedení a širokému využití je stroj vhodný do jakéhokoliv fitcentra či posilovny. Využijí ho jak začátečníci, tak pokročilí sportovci. Vhodný je také pro uživatele se sníženou pohyblivostí a  problémy s klouby.

Klíčové vlastnosti:

  • profesionální trenažer s unikátním kladkovým systémem pohybu
  • automaticky se přizpůsobí pohybu uživatele
  • proměnná délka a výška kroku
  • postranní úchyty pro bezpečný trénink
  • přehledný LED displej
  • biomechanický design

Technický popis:

hmotnost zátěžového kola neuvedeno
ovládání zátěže elektronické
počet stupňů zátěže 25
rozteč nášlapů ***
délka kroku 0 - 83 cm
celkový počet programů 11
přednastavené programy 6
uživatelské programy ne
HRC program ano
WATT program ne
manuální program ano
snímače tepové frekvence ano
stojan na tablet ne
držák na lahev ne
přijímač hrudního pásu ano
hrudní pás součástí balení ne
transportní kolečka ne
systém vyrovnání nerovností ne
celkové rozměry v170 cm x š73 cm x d194 cm
maximální výška cvičence bez omezení
maximální nosnost 160 kg
hmotnost 200 kg
brzdný systém elektromagnetický
zdroj napájení 230V / 50 Hz
kategorie neuvedeno
použití komerční

 

Parametry

Délka kroku (cm) 83 cm
Maximální nosnost (kg) 160 kg
Ovládání zátěže Elektronické
Počet stupňů zátěže 25
Brzdný systém Magnetický
Ložiska v kloubových spojích Naklápěcí kuličková ložiska
Kolečka pro snadné přemístění ne
Systém vyrovnání nerovností podlahy ne
Snímače frekvence tepu v rukojetích ano
Max. výška cvičence Bez omezení
Rozměry po sestavení 194 x 73 x 170
Hmotnost 200 kg
Kategorie využití Komerční
Hrudní pás součástí balení ne

Alternativy

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!