Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Sporttester TomTom Runner 3 Cardio

Integrovaný monitor srdečního tepu, zobrazování údajů v reálném čase, funkce fitness věk, nastavení vlastního cíle při tréninku, zkoumání nových tras, kompas, režim více sportů, sledování aktivity i polohy. více


velikost řemínku:  S (121-175 mm)

Barva:  růžovo-oranžová

5 589 Kč

s DPH

nebo 4 x 1 397 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Sporttester TomTom Runner 3 Cardio je třetí model řady Runner, který snímá tepovou frekvenci cvičícího v reálném čase. Díky tomu lze sledovat tepovou zónu a upravit tak svůj trénink či tempo v závislosti na jeho intenzitě. Tyto GPS hodinky mají širokou škálou funkcí od klasického měření spálených kalorií až po sledování aktivit během celého dne nebo sledování polohy pomocí GPS. Oproti staršímu modelu Runner 2 můžete se třetí generací sporttesteru TomTom Runner prozkoumávat nové trasy. Zařízení pomocí GPS zaznamenává vaši cestu, zobrazí vám ji na displeji a vy se po stejné trase můžete vrátit zpět. Již nikdy se tak na vašich túrách díky této drobečkové navigaci neztratíte. Přehledně sestavený displej s podsvícením ukazuje všechny relevantní informace pro danou aktivitu nebo v daném okamžiku. Mimo to lze sporttester synchronizovat pomocí technologie Bluetooth s chytrými zařízeními přes aplikace zaměřené na běh nebo obecně na sport. Pro spárování hodinek s nejnovější verzí aplikace TomTom MySports musí Vaše mobilní zařízení podporovat Bluetooth 4.1.

Výrobce TomTom svůj software neustále vylepšuje tak, aby vám hodinky při tréninku co nejlépe pomohly. Pokud u sebe máte spárovaný mobilní telefon, hodinky Vás upozorní na příchozí hovory a SMS zprávy*. Už tak při cvičení nikdy nezmeškáte důležitý hovor. S Cardio modely hodinek TomTom můžete nově využít funkce Fitness Věk*, pomocí které zjistíte v jak dobré kondici se nacházíte v porovnání a globálním průměrem uživatelů stejného pohlaví. Aplikace je tak šikovná, že vám pomocí tohoto údaje dokáže vyhodnotit ideální druh a intenzitu tréninku, abyste tak mohli svou kondici dále zlepšovat.

Dále představujeme funkci Osobní tréninky*, díky které si můžete zvolit z 50 přednastavených tréninků pro běh a cyklistiku. Vybírejte dle cílů, kterých chcete dosáhnout, ať už je to zlepšení výdrže, rychlosti, síly či kondice nebo spalování tuků. S touto funkcí konečně dostáváte možnost svůj trénink zcela přizpůsobit svým potřebám. Nastavte si tempo, intenzitu, cílovou vzdálenost, dobu trvání nebo počet opakování a vyrazte za svým cílem. Tato funkce je perfektní pro vytvoření vlastních intervalových tréninků.

*Softwarové novinky budou uživatelům dostupné v průběhu září 2017.


Technický popis:

  • výdrž baterie: sledování aktivity až 3 týdny, GPS až 11 hodin
  • rozlišení displeje: 144x168
  • rozměry displeje: 22 × 25 mm
  • tloušťka: 13,7 mm
  • hmotnost: 46 - 48 g
  • velikost zápěstí: 121-175 mm (S), 143-206 mm (L)
  • odolnost proti vodě: impregnace: 40 m / 130 stop (5 ATM)
  • podporované jazyky: čeština, angličtina, španělština, němčina, francouzština, italština, finština, portugalština, nizozemština, polština, norština, švédština, dánština, čínština (tradiční), čínština (zjednodušená), indonéština, japonština
 

Funkce a možnosti sporttesteru:

  • běžecký pás: srdeční tep, rychlost, tempo, vzdálenost, spálené kalorie a doba trvání
  • běh: srdeční tep, rychlost, tempo, vzdálenost, spálené kalorie a doba trvání
  • jízda na kole: srdeční tep, rychlost, tempo, vzdálenost, spálené kalorie a doba trvání (kadence – prostřednictvím volitelného snímače kadence)
  • halová cyklistika: srdeční tep, spálené kalorie a doba trvání (kadence, rychlost, tempo a vzdálenost – prostřednictvím volitelného snímače kadence)
  • plavání: kola, vzdálenost, rychlost, doba trvání, spálené kalorie a záběry
  • volný styl: srdeční tep, rychlost, tempo, vzdálenost, spálené kalorie a doba trvání
  • posilovna: doba trvání, srdeční tep a spálené kalorie

 

Osobní trénink

Přizpůsobte si trénink svým cílům a zvolte si vlastní tempo, cílovou vzdálenost, dobu trvání nebo počet opakování. Sami si nastavíte také dobu zahřátí a odpočinku.

 

Fitness věk

Zjistěte, jakou máte kondici a jak ji dokážete vylepšit. Porovnáním s globální databází uživatelů se dozvíte, jakému věku vaše kondice odpovídá a pomocí tréninku pak můžete svůj fitness věk snižovat. K určení kondice přístroj používá hodnotu VO2max (maximální objem kyslíku, který je sportovec schopen využít měřený pomocí tepové frekvence).

 

Měření tepu

TomTom Runner 3 Cardio snímá tep v reálném čase. Díky tomu se dá snadno a efektivně sledovat intenzita tréninku a v závislosti na něm ji i měnit dle potřeby. Ideální funkce pro vytrvalostní či silové tréninky. Trénink v 5 různých zónách srdečního tepu dodá výsledky rychleji.


 

Sledování aktivity

měření aktivity: kroky, aktivně strávený čas, vzdálenost, spálené kalorie a spánek
zobrazení: denně a týdně
cíle: kroky, aktivně strávený čas, vzdálenost nebo spálené kalorie

 

Trénink

závod: minulé aktivity, oblíbené a vlastní
cíle: čas, vzdálenost nebo kalorie
zóna: tempo, tepová frekvence nebo rychlost
kola: čas / vzdálenost / ruční
intervaly: ano


 

Sledování polohy

poloha: GPS
QuickGPSFix: ano


 

Snímače

snímače (interní): snímač pohybu (akcelerometr + gyroskop), kompas, optický monitor srdečního tepu
snímač (bezdrátový): Bluetooth® Smart
upozornění: pípnutí a vibrace



Závodní režim

Vyberte jeden ze svých předchozích výkonů, s nímž můžete závodit a porovnávat své výkony v čase.



Zkoumání trasy

Prozkoumávejte nové trasy a najděte cestu zpět na začátek díky drobečkové navigaci. Nikdy neztratíte orientaci a spolehlivě naleznete cestu domů.


 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

8

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 21. 1. 2018

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

prehľadný displej,

veľmi zreteľné čísla,

má menu v češtine,

prednastavené športy beh, cyklo, plávanie, bežiaci pás, posilovňa, cyklotrenažér, volný štýl

pre rekreačného športovca úplne postačuje

GPS pracuje spoľahlivo

možnosť konfigurácie zobrazovaných hodnôt podľa potreby

veľmi príjemné na ruke

jednoduchý spôsob aktivácie podsvietenia zakrytím rukou

vrele doporučujem


Parametry

GPS ano
Voděodolnost (reálná) 40 m
Voděodolnost pro Plavání, potápění
Kódovaný signál ano
Podsvícený displej ano
Materiál těla Tvrzený plast
Typ snímání tepové frekvence hrudní pás, zápěstí
Hrudní pás součástí balení ne
Monitorování denní aktivity ano
Monitorování spánku ano
MP3 úložiště ne
Nabíjecí baterie ano
Kalorie ano
Kompas ano
Alarm ano
Fitness test ne
Stopky ano
Datum ano
Paměť tréninkových dat ano
Venkovní teplota ne
Výdrž baterie 21 d
Hmotnost 48 g
Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!