Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Bederní podpůrný pás Thuasne 361

Lehký, prodyšný, anti-bakteriální elastická tkanina, stabilizační dlahy. více


Velikost: 

Tato varianta není v prodeji

1 389 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Bederní podpůrný pás Thuasne 361 je vhodný pro prevenci bolesti při stání, aktivním pohybu či každodenních činnostech. Pomůže vám i v lehkých poúrazových stavech při návratu do původní formy. Lehký a jemný materiál s anti-bakteriálními a prodyšnými vlastnostmi zaručí pohodlí při užívání. Dvě stabilizační dlahy bederního podpůrného pásu Thuasne 361 zajistí správné držení těla a pevnou oporu trupu v oblasti beder a ledvin při pohybu. Díky tomu je bederní podpůrný pás Thuasne 361 oblíbeným produktem vhodným k pomocné rekonvalescenci při poúrazových stavech.


Technický popis:

  • vhodný pro rekonvalescenci poúrazových stavů
  • antibakteriální, prodyšný materiál
  • lehká, elastická tkanina
  • dvě stabilizační výstuže
  • výška pásu: 24 cm

Velikostní tabulka:

velikost obvod
S 60 - 70 cm
M 71 - 86 cm
L 87 - 102 cm
XL 103 - 121 cm
XXL 122 - 140 cm

 

Parametry

Fixace Bedra
Materiál Elastické vlákno
Počet magnetů 0
Germaniové komponenty ne
Zapínání Suchý zip
Větrání ano
Výztuhy ano
Elektrický výhřev ne

Alternativy

Hlídání ceny produktu