Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Práškový koncentrát Nutrend Diet Protein 560g

Doplňek stravy nahrazující některá denní jídla, ideální do období diety a pro zdravý životní styl. více


Příchuť: 

495 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Práškový koncentrát Nutrend Diet Protein 560g je ideálním doplňkem stravy pro období dietního režimu. Tímto produktem můžete nahradit některá denní jídla a díky tomu kontrolovat přísun živin do organismu. Živiny, které jsou v DIET PROTEINU obsažené, trávicí trakt delší dobu zpracovává a díky tomu je dosaženo efektu delšího pocitu sytosti. Vyšší podíl vlákniny z tohoto produktu je prospěšný pro trávicí trakt a obsah CLA (konjugované linolové kyseliny) pomáhá redukovat tukové zásoby. DIET PROTEIN obsahuje rovněž L-karnitin a široké spektrum vitaminů. Je bezlepkový a obsahuje kousky lahodné čokolády či lyofilizovaného ovoce. 

  • 38 % proteinů
  • L-karnitin 
  • Vitaminy
  • Diet Protein System (Hi-Maize, CLA, FABENOL) 
  • lyofilizované ovoce nebo kousky čokolády


DIET PROTEIN je určen pro: nárůst a udržení kvalitní svalové hmoty

Práškový koncentrát s vysokým obsahem bílkovin a vlákniny pro přípravu koktejlu, který je vhodný pro doplnění běžné stravy v průběhu dne.


Doporučené dávkování produktu DIET PROTEIN: 40 g rozmíchejte ve 200 - 250 ml vody, 1x denně s ohledem na skladbu jídelníčku. Nepřekračujte doporučené dávkování.


Použití produktu DIET PROTEIN: 40 g = 2 odměrky. Doporučenou dávku řádně rozmíchejte ve vodě, při míchání v šejkru nepoužívejte sítko - zadržuje kousky. Po otevření skladujte při teplotě 25°C a spotřebujte do 2 měsíců.


Upozornění: Doplněk stravy, se sladidly

Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.



 
Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!