Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

SWISS AlcoSTOP 20 tablet

Doplněk stravy vhodný pro detoxikaci organismu. více


189 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

SWISS AlcoSTOP 20 tablet doplněk stravy vhodný pro detoxikaci organismu. Ethanol je tak malá molekula, že ze střeva okamžitě přechází do krve a putuje naším tělem do všech orgánů a částí. Pokud vypijete více, než je záhodno, dostaví se nevolnost. Nadměrná konzumace alkoholu poškozuje játra a může vést k jejich nevratnému poškození. Na špatný stav jater navazují další nebezpečné obtíže. Acetaldehyd se uvolňuje v těle po požití alkoholu, je to jeho metabolit, a naplno se projeví po odeznění euforických a tlumících účincích alkoholu.


Složení v jedné tobolce:

  • Protect complex (180 mg bezlepková dietní kukuřičná vláknina 70 mg silymarin, 25 mg sojový lecitin)
  • Active block and digestive complex (200 mg aktivní medicinální uhlí, 8 mg aktivní oxid křemičitý)
  • Regeneration complex (8 mg vitamín B3, 7,5 mg vitamín E, 1,2 mg vitamín B1, 1,1 mg vitamín B2, 0,8 mg vitamín B6, 0,002 mg vitamín B12)
  • Remineralisation complex (30 mg hořčík, 3,4 mg zinek, 0,015 mg selen)


 
Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!