Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elasti-Q Exclusive tělový olej proti striím 125 ml

Již vzniklé strie budou méně výrazné, dalším nedovolí vzniknout, zcela přírodní produkt. více


349 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elasti-Q Exclusive tělový olej proti striím 125 ml působí proti striím v oblasti bříška, ale také stehen, boků a v dalších problematických partiích. Navíc má příjemnou vůni, výborně pokožku hydratuje a vyživuje, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film.


Použití:

Elasti-Q Exclusive nanášejte lokálně a pravidelně na problematické partie, nejlépe 2x denně. Do pokožky stačí vždy jemně vmasírovat dostatečné množství oleje. Určeno na strie, suchou a popraskanou pokožku, svědění pokožky, péči o kůži v průběhu těhotenství.


Složení:

  • Olej ze semene granátového jablka pokožku hydratuje, vyživuje a zvyšuje její pružnost. Zároveň se také podílí na její ochraně před popraskáním.
  • Olej ze semene pupalky dvouleté zvyšuje odolnost kůže a posiluje její schopnost regenerace. Efektivně zesvětluje a vyhlazuje již vzniklé strie.
  • Olej ze semene světlice barvířské příznivě působí proti stárnutí pokožky, hydratuje ji a zjemňuje. Taktéž se významně podílí na redukci strií.
  • Olej ze semene vinné révy pomáhá pokožku chránit před nepříznivými vlivy okolního prostředí a účinné omezuje tvorbu strií.
  • Olivový olej zjemňuje pokožku a zklidňuje ji při svědění a podráždění, které vzniká v důsledku napínání kůže.
  • Vitamín E pomáhá chránit pokožku před škodlivými účinky volných radikálů.


Určeno k zevnímu použití! Skladujte v suchu a čistotě, při teplotách 5-25 °C. Chraňte před přímým účinkem slunečních paprsků i před mrazem.



 
Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!