Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Vzduchová maska inSPORTline Noer

Pro zvýšení kapacity plic a aerobních prahů, zvyšuje výkonnost a využití kyslíku, podporuje soustředění, šest nastavení zátěže, univerzální velikost. více


349 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Vzduchová maska inSPORTline Noer je unikátní doplněk pro posunutí vašeho výkonu do zcela jiných výšin. Pomocí regulačních ventilů imituje různé nadmořské výšky (celkem 6 úrovní), a to od 900 m.n.m až po 5 400 m.n.m. Čím vyšší je nadmořská výška nastavena, tím obtížněji se v masce dýchá, a tím je trénink obtížnější a efektivnější. V kombinaci se silovým, výbušným nebo vytrvalostním tréninkem se zvyšuje kapacita plic a zlepšuje využití kyslíku cvičícího. Po sundání masky pak budete moci podávat ještě lepší výkony. Tělo masky je vyrobeno z nylonu, izolační část na ústa z flexibilního gumového materiálu. Díky použitému materiálu je pohodlná a netlačí na obličej. Navléká se přes obvod hlavy, zapínání je řešeno suchým zipem a jistícími otvory okolo uší. Výsledky cvičení s maskou se dostavují již během prvních týdnů. Vzduchová maska je hojně využívána při bojových sportech, outdoorových aktivitách a extrémních workoutech. Díky svým jedinečným vlastnostem je vzduchová maska inSPORTline Noer výjimečnou pomůckou při překračování vašich výkonnostních limitů.


Technický popis:

  • pomůcka simulující různé nadmořské výšky
  • napomáhá zvýšit aerobní kapacitu plic a využití kyslíku
  • podporuje zvyšování výkonu a vytrvalosti
  • využití při bojových sportech, workoutech i vytrvalostních sportech
  • 6 nastavení obtížnosti od 900 do 5400 m.n.m
  • materiál: nylon, polypropylen
  • balení obsahuje: masku, přídavný popruh na uchycení, 7 ventilů

 

Recenze

Hodnocení: 4.8

96%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 21. 5. 2019

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

cena

ekvivalent originálu

sedí

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!