Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Horské elektrokolo Crussis e-Atland 1.1

Kvalitní horské elektrokolo s atraktivním designem, dlouhým dojezdem, pro všechny nadšence horské cyklistiky. více


28 990 Kč

s DPH

nebo 4 x 7 247 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Kola Crussis, Kellys, Ghost, Lapierre, 4EVER a Conway jsou z 99% sestavená a seřízená. Stačí pouze nasadit pedály, otočit řídítka, doseřídit dle návodu a můžete vyrazit. Zastavte se také na jedné z našich prodejen v Praze, Brně, Ostravě nebo Vítkově a na požádání Vám zde kolo připravíme 100% připravené k jízdě. Na všechna kola zakoupena u nás můžete také využít první garanční prohlídku po ujetí 100 km zdarma.

  • Na vybrané produkty (fitness trenažéry) s cenou nad 3 990 Kč Vám nabízíme nadstandardní záruku 10 let! To si můžeme dovolit jen proto, že jsme si kvalitou našich produktů jistí! Rovněž poskytujeme rozšířenou záruku 10 let na všechna jízdní kola značek Kellys, 4EVER, Devron, DHS, Kreativ a také na všechna elektrokola. Spolehněte se na naše produkty i Vy. 10 let záruka se vztahuje na rám stroje/rám kola.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Popis

Horské elektrokolo Crussis e-Atland 1.1 s průměrem ráfků 27,5" které zaujme designem, kvalitou vybraných komponentů a příznivou cenou. Startovací model MTB elektrokol CRUSSIS je osazen komponenty Shimano Tourney 3x7 rychlostí a páčkovým řazením. Napájení motoru obstarává 13Ah baterie SAMSUNG díky níž je dojezd elektrokola až 120 km (v závislosti na profilu tratě a způsobu využití asistence). Pro lepší manipulaci je kolo vybaveno i praktickým stojánkem. Moderní design který zaujme na první pohled v kombinaci s výbornými jízdními vlastnostmi dělá elektrokolo atraktivní pro muže i ženy bez rozdílu věku.

Upozornění: Baterii skladujte na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C. Nebudete-li výrobek delší dobu používat, plně ji nabijte a alespoň jednou za 6 měsíců opět dobijte na 100 % kapacity.


Elektrokola CRUSSIS jsou sestavována přímo na území České republiky pod profesionálním dozorem a ve spolupráci s cyklo odborníky. Tato progresivní česká značka je zárukou kvality, moderního designu a maximálního požitku jízdy.


Naše tipy - mohlo by Vás zajímat:


Technický popis:

 
rám Alu 6061 (19")
motor 8 FUN, 250W, v zadním náboji
baterie Li-ion 36 V/13Ah
dojezd až 120 km
měnič SHIMANO Tourney RD-TX35-7
přesmykač SHIMANO Tourney FD-TX50-3
řazení SHIMANO SL-TX50, páčkové
převody 21
vidlice ZOOM, lock out
brzdy PROMAX V-brake s odpojovačem
ovládání LCD panel, 5 stupňů asistence
pláště KENDA 27,5" x 2,1"
ráfky 27,5"
nosnost 120 kg


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, mimořádně úzké bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, používání ekonomického jízdního režimu (pokud takovým kolo disponuje), hmotnost cyklisty pod 70 kg.

 

Recenze

Hodnocení: 4

80%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


LK
LK

Lenka Kasalová

Hodnoceno: 1. 4. 2016

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Potřebovala jsem, aby i manžel se mnou jezdil na vyjížďky na kole a přitom mi stíhal. Teď už to jde. Nemusím na něho na každém rohu čekat. Kdo chce jezdit do přírody, hýbat se, ale neudřít se, pro ty toto kolo doporučuji. Dobrý kardio trénink.

manžel si ho zatím chválí,

stěžoval si že musí z kopečka šlapat


Parametry

Model motoru 8FUN, zadní pohon
Baterie 13 Ah, Li-Ion, (dojezd až 120 km)
Velikost kol 27,5"
Počet převodů 21
Výkon motoru 250 W
Displej LCD
Rám Al 6061
Materiál rámu Hliník
Brzdy Čelisťové
Vidlice ZOOM lock-out
Odpružená vidlice ano
Pohon na zadním kole
Zadní brzda V-Brake Promax
Přední brzda V-Brake Promax
Zadní plášť KENDA 27,5" x 2,1"
Přední plášť KENDA 27,5" x 2,1"
Řazení Shimano Tourney TX50, páčkové
Přesmykač SHIMANO FD-TX50
Přehazovačka Shimano TX-35
Velikost rámu 19"
Hmotnost 22 kg
Maximální nosnost (kg) 120 kg
Rok 2016

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!