Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Moto rukavice W-TEC Hardta NF-5350 AKCE

Extrémní pevnost a odolnost, aramidové protektory záprstních kůstek, gumová ochrana prstů, elastická výstelka mezi prsty, prodyšná tkanina. více


Barva:  modrá

Velikost:  XS

490 Kč

729 Kč s DPH

-33%

ušetříte 239 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Moto rukavice W-TEC Hardta NF-5350 jsou extrémně pevné a odolné. Bezpečnost při jízdě zajišťují aramidové protektory na záprstních kloubech spolu s gumovou ochranou na předních článcích prstů. Speciální silikonová aplikace na konečcích prstů lépe přilne k povrchu řídítek a brání jejímu sklouzávání. Oblast dlaně je také opatřena z protiskluzového materiálu Amara, který je silný, pružný a svými vlastnostmi připomíná syntetickou kůži.

Pro větší komfort jsou moto rukavice W-TEC Hardta opatřeny poutkem z vnitřní strany, které usnadňuje nasazení a vyvlečení rukavice. Elastická výstelka mezi prsty dovoluje svobodnější a volnější pohyb prstů. Konečky prstů jsou potaženy kůží, která chrání namáhané části proti oděru a opotřebení. Air-Mesh technologie zajišťuje, aby tkanina byla maximálně prodyšná a ruka zůstala stále v suchu. Velkou výhodou je dvojité prošití v namáhaných částech. Moto rukavice W-TEC Hardta jsou vhodné nejen na motocross. 


Technický popis:

  • kvalitní motokrosové rukavice
  • ergonomické tvarování
  • aramidové protektory 
  • gumové protektory
  • protiskluzový materiál Amara na dlani
  • elastické panely pro svobodnější pohyb prstů
  • konce prstů se silikonovou aplikací a kůží
  • stahování zápěstí na suchý zip
  • Air-mesh technologie
  • materiál: 50% Amara, 35% Spandex, 15% TPR (termoplastická guma)

Velikostní tabulka:

Velikost

Obvod dlaně

Délka po zápěstí

Celková délka

XS

19,5 cm

18,5 cm

21 cm

S

20 cm

19 cm

22 cm

M

22 cm

19,5 cm

23 cm

L

23 cm

20 cm

23,5 cm

XL

24 cm

21 cm

24 cm



Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 29. 6. 2020

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

poměr kvalita-cena


Parametry

Délka Krátké
Materiál Amara, Spandex, TPR (termoplastická guma)
Kloubní protektory ano
Protiskluzové dlaně ano
Stahování zápěstí na suchý zip ano
Reflexní prvky ne
Tepelná izolace ne
Vyhřívání ne
Pro dotykové displeje ano

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!