Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Moto kalhoty W-TEC Boreas - Desert Chameleon AKCE

Větrací otvory, voděodolný materiál, odnímatelné CE chrániče, thermo podšívka a reflexní ochranné prvky. více


Barva:  Desert Chameleon

Velikost:  3XL

1 790 Kč

2 490 Kč s DPH

-28%

ušetříte 700 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Moto kalhoty W-TEC Boreas jsou kvalitní kalhoty na motocykl vyrobené z pevného a voděodolného materiálu Polyester Cordura (odolnější než polyester nebo klasický nylon). Příjemné CE chrániče stehen a kolen zaručují maximální bezpečnost. Ta je ještě navíc doplněna reflexními ochrannými prvky. Nohavice jsou pro možnost rozšíření zakončeny zipem. Síťovaná podšívka zaručuje vysoký komfort během nošení. Moto kalhoty W-TEC Boreas mají speciální vnitřní termo podšívku, kterou lze vyjmout, a kalhoty tak můžete používat takřka po celý rok. V takovém případě ještě více oceníte jejich nízkou hmotnost.

Další výhodou je důmyslný systém ventilace. Kalhoty obsahují i Stretch Cordura vlákno, které ještě více zpříjemňuje nošení a posed na motorce. Celkovou praktičnost a funkčnost kapes podtrhuje přítomnost dvou kapes. Moto kalhoty W-TEC Boreas jsou určeny pro všechny motocyklové nadšence a díky atraktivnímu designu jsou častým a vyhledávaným doplňkem.

Kalhoty lze spojit do kompletu s moto bundou W-TEC Boreas


Technický popis:

  • voděodolné
  • měkké CE chrániče kolen a stehen
  • podšívka ze síťoviny 
  • odnímatelná termo podšívka 
  • dvě kapsy
  • rozšíření konců nohavic pomocí zipu
  • systém větracích otvorů (v oblasti stehen)
  • zapínání na zip a suchý zip
  • reflexní ochranné prvky
  • zip v pase kalhot pro sepnutí s bundou
  • materiál: Polyester Cordura (odolnější než polyester nebo klasický nylon), Stretch Cordura

Velikostní tabulka (rozměry kalhot):

  Obvod pasu (cm) Obvod boků (cm) Celková délka (cm) Délka od rozkroku (cm)
S 88 106 111 79
M 93 110 112 80
L 98 114 113 81
XL 103 118 114 82
XXL 108 122 115 83
3XL 113 126 116 84


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

 

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!