Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Cyklo přilba WORKER Fusion - červená AKCE

Cyklo přilba pro jízdní kola, skateboardy a kolečkové brusle, nastavitelná velikost, odnímatelný ochranný kšilt, 20 větracích otvorů, odnímatelné polstrování. více


Barva:  modrá

Velikost:  S (54-56)

649 Kč

849 Kč s DPH

-24%

ušetříte 200 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Kvalitní cyklo přilba WORKER Fusion je určena pro jízdu na kole, skateboardu nebo kolečkových bruslích. Nejnovější design, komfortní zpracování a bezpečnostní standard odpovídající evropským normám CE-1078 německé zkušebny V-GS zaručuje vysokou kvalitu, pohodlí a maximální stupeň bezpečnosti.

Přilba WORKER Fusion je vyráběna technologií IN-MOLD - přímého vstřikování polyesteru do skeletu. Je tak dosaženo výborné pevnosti a zároveň nízké hmotnosti přilby. Přilba WORKER Fusion je všestranná bezpečnostní pomůcka, která Vás svými vlastnostmi a přesným zpracováním mile překvapí.


Technický popis:

 
  • kvalitní skelet vyráběný technologií IN-MOLD - přímého vstřikování polyesteru do skeletu
  • plynule nastavitelná velikost s upínacím systémem De Tox
  • 20 větracích otvorů zajišťujících rovnoměrné větrání hlavy
  • odnímatelný ochranný kšilt proti slunci
  • odnímatelné polstrování
  • regulace pomocí stahování pásků pod bradou
  • velikosti: S (54-56cm), M (56-58cm), L (58-59cm)
  • hmotnost: 305 g

 

Recenze

Hodnocení: 4.6

92%

zákazníků doporučuje

25

hodnocení uživatelů


MT
MT

miroslava Traupová

Hodnoceno: 8. 8. 2011

Produkt zakoupen na WORKER.cz

Vybrala jsem si Worker Fusion kvůli dostatečnému větrání,mám dlouhé vlasy-je to pro mě důležité. Také rozhoduje barva-sháněla jsem bílou. Překvapila mě rychlost,jeden den jsem si jí našla ve vašem intern.obchodě a druhý den jsem jí měla na sobě,díky.

Jsem maximálně spokojena s helmou Worker Fusion,pěkně sedí,měla jsem strach,aby mi bez zkoušení byla,ale rozměry jsou dobře rozepsané,stačí krejčovský metr na změření.

Rozhodla jsem se pro tuhle značku,že má hodně větrání a je v bílé barvě.

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!