Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Myslivecké kalhoty Graff 760-P

Lehké zimní kalhoty, bezhlučná tkanina Duo Shield, regulační pásky v pase, možnost nezávisle nastavit délku nohavic ustřihnutím. více


Velikost:  3XL 176-182 cm

1 990 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Myslivecké kalhoty Graff 760-P jsou lehké zimní kalhoty vyrobené z bezhlučné měkké tkaniny Duo Shield, která tak dovolí tichý pohyb při lovu. Společně s technologií DryCare a vrstvou Polaron-X 300 navíc zajistí dokonalý tepelný komfort a odolnost vůči vlhkosti a nečistotám. Z hlediska praktičnosti disponují množstvím kapes a speciální boční kapsou s otvorem pro snadné vkládání drobností. Pomocí regulačních pásků je umožněno jejich nastavení v obvodu pasu dle potřeby. Zajímavým detailem je možnost nohavice zkrátit ustřihnutím, přičemž se látka nebude třepit.


Technický popis:

  • lehké zimní kalhoty
  • bezhlučná, elastická, měkká tkanina Duo Shield
  • úprava DryCare s vynikající ochranou proti vlhkosti, odolná vůči nečistotám, snadno se čistí
  • lehká termoaktivní vrstva Polaron-X 300 udržující stálou teplotu těla i při nízkých teplotách
  • regulační pásky v pase
  • boční kapsa na druk a magnetické zapínání s otvorem pro snadné vkládání menších věcí
  • možnost nezávisle nastavit délku nohavic ustřihnutím

Velikostní tabulka:

 

S

M

L

XL

XXL

XXXL

Obvod pasu

76-84 cm

82-90 cm

88-96 cm

94-102 cm

100-108 cm

106-114 cm



Video


Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


PP
PP

Pavel

Hodnoceno: 6. 12. 2015

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Vše v naprostém pořádku.

super

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!