Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Kolečkové brusle WORKER K4 - 2.jakost

Komfortní semisoftové kolečkové brusle za výhodnou cenu, PP podvozek, odpružená gumová PU kolečka 76 mm, ABEC 5. více


Velikost:  44

490 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: mírně jeté

Kolečkové brusle WORKER K4 splňují nejvyšší standard provedení bezpečnosti, vlastní certifikáty podléhající nejpřísnějším evropským normám EN-71 německé zkušebny TÜV-GS. Komfortní semisoftové kolečkové brusle za výhodnou cenu. Kolečkové brusle WORKER K4 jsou vhodné pro kondiční a rekreační jízdu na rovném a hladkém povrchu.


Technický popis:

  • komfortní softová vnitřní bota
  • PP podvozek
  • šněrování a jedna bezpečnostní přezka
  • doplňková přezka na suchý zip
  • odnímatelná brzda na pravé brusli
  • poutko pro snadnější nazouvání
  • ložiska: ABEC 5 carbon steel
  • kolečka: gumové PU 76 x 24 mm, tvrdost 82A
  • maximální zatížení: 80 kg

Kolečkové brusle WORKER doporučuje Nicol Hlůšková z bruslařského týmu SSCO WORKER Otrokovice - juniorská mistryně České republiky 2008 v rychlobruslení.

nicol_hlusova


 

Recenze

Hodnocení: 4.5

90%

zákazníků doporučuje

28

hodnocení uživatelů


VV
VV

Viktor

Hodnoceno: 6. 4. 2012

Produkt zakoupen na WORKER.sk

Veľmi dobré sú tie korčule. Nie sú až tak drahé, takže si ich môže dovoliť skoro každý. Taktiež majú aj krásny dizajn, proste som s nimi veľmi spokojný. Skúšal som ich a netlačila ma v nich vôbec noha, to je dalšie pozitívum, lebo mal som minule inakšie a tam ma tlačila, aj ked to bolo moje číslo. Nevŕzgajú...Kolieska sú taktiež kvalitné, doporučujem tento produkt

Sú pohodlné

Lacné

Dobré kolieska

Kvalitné sú


Parametry

Rám bruslí Plast
Ložiska ABEC 5
Maximální nosnost (kg) 80 kg
Materiál koleček Guma
Tvrdost koleček 82 A
Upínání Kombinované

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!