Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Univerzální přilba WORKER Cyclone - 2.jakost

Přilba pro BMX kola, freeride, kolečkové brusle, jízdní kola, ale i vodácké sporty, nastavitelná velikost, 10 větracích otvorů, odnímatelné polstrování. více


Barva: 

Velikost:  L (58-62)

599 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: vystaveno

Univerzální přilba WORKER Cyclone je moderní přilba s vysokým standardem bezpečnosti. Díky nejmodernějším materiálům je skelet přilby vysoce odolný proti případnému nárazu způsobenému pádem a přilba WORKER Cyclone je proto určená pro náročné jízdy na BMX kolech, freeride, skateboardech, kolečkových bruslích, kolech, ale také pro vodácké sporty. Díky skvělým bezpečnostním vlastnostem přilba prošla mezinárodní zkušebnou a splňuje bezpečnostní normy TÜV-GS a CE1078. Tyto vlastnosti podpořené moderním designem dělají z této přilby vyhledávaný bezpečnostní doplněk.


Technický popis:

  • kvalitní skelet nejmodernějších vysoce odolných materiálů
  • splňuje bezpečnostní normy TÜV-GS a CE1078
  • moderní design
  • přesně nastavitelná velikost seřizovacím MiCRO-REG kolečkem
  • 10 větracích otvorů zajistí rovnoměrné odvětrání hlavy při zachování aerodynamických vlastností
  • kvalitní odnímatelné polstrování
  • velikosti: M(54-58 cm), L(58-62 cm)
  • hmotnost přilby: 430 g

TIP: Lze použít jako hasičská přilba pro hasičský sport.


 

Recenze

Hodnocení: 4.8

96%

zákazníků doporučuje

20

hodnocení uživatelů


BB
BB

Beruška

Hodnoceno: 24. 8. 2012

Produkt zakoupen na WORKER.cz

Vřele doporučuji, používám ji já i můj partner na skákací boty a je perfekní, na hlavě se při skákání ani nehne. Skvěle větrá a i když je mokrá od potu, tak velmi rychle schne. Velké plus je vyjímatelný vnitřek.

velmi dobře větrá,

má micro reg kolečko,

pasuje snad na každou hlavu, i celkem malou - velmi dobře zvolené rozpětí velikostí

rychle schne

lehká, dobře se nosí

nádherný design, velmi atraktivní

vyjímatelná vnitřní potítka

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!