Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Masážní křeslo inSPORTline Adamys

Luxusní masážní křeslo pro intenzivní masáž celého těla, polohování, vyhřívání max. 50°C, MP3 přehrávač, 3D masáž, časové programy. více


Barva:  tmavě hnědá

71 990 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Servis u zákazníka patří mezi naši nejoblíbenější službu. V případě poruchy totiž nemusíte zboží pracně rozebírat, balit a posílat k nám. Naši profesionální servisní technici přijedou přímo k Vám a veškeré opravy budou provádět u Vás doma. Po celé České republice máme 36 servisních míst, proto jsme schopni reklamaci vyřídit rychle, efektivně a profesionálně. Pro objednání servisu stačí vyplnit elektronický servisní formulář.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Masážní křeslo inSPORTline Adamys patří mezi špičku ve své kategorii. Nabízí bohatou funkční a programovou výbavu, kterou doplňuje precizní čalounění. Pohodlí zaručuje robustní konstrukce s nosností 150 kg, jejíž povrch je tvořen z odolné  syntetické kůže, která je od kůže pravé téměř k nerozeznání. Výhodou syntetické kůže je snadná údržba a s tím spojena i dlouholetá životnost. O samotnou masáž se stará 79 masážních airbagů a 21 masážních ventilů, které jsou doplněny 8 magnety o síle 300 gaussů. Masážní křeslo inSPORTline Adamys je vybaveno také detekcí posedu. Před každou masáží proběhne během pár sekund autodetekce, která přizpůsobí jednotlivé masážní airbagy a ventily přesně podle stavby vašeho těla. Nedílnou součástí je i motor o síle 200 W, starající se o tichý a plynulý chod.


Masážní křeslo inSPORTline Adamys umožňuje masáž celého těla nebo jednotlivých částí a to hned v několika režimech. Vybírat můžete až z 6 druhů masáží, mezi kterými nechybí oblíbená shiatsu masáž, svírání, mačkání nebo plácání. Tyto druhy masáží lze aplikovat v jednotlivých programech, kterých je na výběr hned několik. Z přednastavených programů se jedná zejména o relaxační masáž, komfortní masáž, vzduchovou masáž, masáž uvolňující střed těla a u manuálních programů je možné vybírat z masáže lokální, bodové či celkové.  Mimo tyto masáže, které je možné vidět i u nižších modelů, si lze dopřát komfortní magnetickou masáž. Při této masáži působí na tělo také magnetické pole, díky čemuž je masáž příjemnější a účinnější. Mezi další nadstandard masážního křesla inSPORTline Adamys patří speciální 3D masáž, při které se dokážou jednotlivé masážní hlavice a airbagy pohybovat všemi směry, tedy nahoru, dolů, dopředu, dozadu a do stran. Při této masáži dochází k pocitu, jako by vás masírovalo několik dlaní a prstů zároveň. Pokud Vám ani jeden z programů nevyhovuje, můžete si vytvořit vlastní program a ten uložit do paměti (až 3 vlastní programy). Při zvolení uloženého programu tak předejdete předchozímu nastavování a můžete si vychutnat vaši oblíbenou masáž během jednoho kliknutí. Pro maximální komfort a prožitek z masáží disponuje křeslo inSPORTline Adamys nastavením rychlosti masírování a nastavením intenzity masáže. Tuto funkci lze využít při jakémkoli typu masáže, ať už se jedná o přednastavené programy či manuální.


Masážní křeslo inSPORTline Adamys nabízí mimo propracovaných masáží také další funkce, které jistě každý ocení. Automatické vyhřívání zad a oblasti kolen je funkce, která funguje na principu infračerveného záření. Jako zdroj je použito karbonové vlákno, které je možné rozehřát na teplotu 40°C - 50°C, což je optimální teplota pro prohřátí těla. Masáž prohřátých svalů je účinnější a příjemnější a vyhřívání lze také využít k rychlému navrácení tepla v případě prochladnutí. Mezi další nedílnou součást masážního křesla inSPORTline Adamys patří transportní kolečka, pro snadný přesun, přehrávání hudby přes mobilní telefon, vestavěné reproduktory nebo VFD barevný displej zobrazující všechny potřebné informace. To vše si můžete dopřát v pohodlí Vašeho domova ve chvíli, kdy masáž opravdu potřebujete. Masážní křeslo využijete je ideální k uvolnění, relaxaci po sportovním výkonu, náročném dni v práci nebo k pohodovému odpočinku při poslechu vaší oblíbené hudby. Dopřejte si luxusní masáže s masážním křeslem inSPORTline Adamys.


Technický popis:

  • profesionální masážní křeslo
  • masáž celého/části těla
  • nastavení sklonu opěry zad/nohou
  • vyhřívání zad i nohou (40 - 50°C)
  • 79 masážních airbagů
  • 21 masážních ventilů
  • 8 magnetů o síle 300 gaussů
  • kolečka pro snadný transport
  • LED indikátor na boční opěře
  • VFD displej
  • vestavěné reproduktory
  • přehrávání MP3 z mobilního zařízení
  • výkon: 200 W
  • maximální spotřeba: 200 W
  • rozměry po sestavení: délka 138 x šířka 93 x výška 135 cm
  • maximální délka křesla při cvičení: 220 cm
  • materiály: syntetická kůže
  • nosnost: 150 kg
  • hmotnost: 130 kg
  • Přístroj není určen pro léčbu svalových a jiných nemocí. Nejedná se o lékařský přístroj.


Programy a funkce:

  • 3D masáž (pohyb masážních koleček směry nahoru, dolů, dopředu a dozadu)
  • 5 druhů masáží (shiatsu masáž, mačkání, plácání, svírání, současné mačkání a plácání)
  • 5 přednastavených programů (komfortní masáž, relaxační masáž, úleva od bolesti, kompletní vzduchová masáž, uvolnění střední části těla)
  • 3 manuální programy (lokální, bodová, celková)
  • 5 stupně nastavení intenzity masáže
  • 5 stupňů nastavení rychlosti masírování
  • nastavení poloh/stupňů rychlosti/režimů u jednotlivých masáží
  • paměť počítače (3 režimy masáží)
  • automatická detekce posedu
  • funkce pro vyhřívání oblasti kolen
 

 

Vzduchová masáž předloktí

Každá opěra předloktí obsahuje celkem 28 vzduchových polštářků. Principem vzduchové masáže je opakované, rytmické stlačování masážních bodů, zejména pak stimulace bodů Sanli a Neiguan. Masáž má relaxační a osvěžující účinky. 








 

Vzduchová masáž hýždí

Set vzduchových polštářků v sedací části je přizpůsoben tvaru lidského těla a poskytuje komplexní masáž hýždí a stehen. Díky kombinaci vzduchových polštářků a vibrací jsou stimulovány body Huanzhong a Changqiang, následkem čehož dochází k uvolnění  svalstva v této oblasti. 







 

Vyhřívání zad

Vyhřívání pracuje na základě dlouhovlnného infračerveného záření a jako zdroj je použito karbonové vlákno. Zádová opěra se vyhřívá na 40°C-50°C, což je optimální teplota pro prohřátí zad a úlevu od bolesti. Díky své vlnové délce proniká dlouhovlnné infračervené záření skvěle do lidského organismu, energie se dostává až k tělním buňkám, aktivuje je a dochází k podpoře metabolismu.





 

 

Masáž ramen a paží

V oblasti paží jsou opěry vybaveny 4 vzduchovými polštářky, které v kombinaci s inteligentními masážními hlavicemi stimulují body Jianliao a Naoshu. Při masáži dochází k uvolnění a protažení organismu.







 

 

Nastavitelná opěrka hlavy

Opěrka hlavy je anatomicky tvarovaná a polohovatelná v rozsahu 10cm, snadno se tedy přizpůsobí výšce uživatele a poskytne maximální prožitek z masáže. 








 

 

MP3 přehrávač

Poslech hudby je inovativním, interaktivním způsobem terapie, díky kterému získáte vnitřní klid a pohodu. Kombinace hudby a masáže vás nabije přílivem nové, pozitivní energie. 







 

Protažení střední části těla

Díky této důmyslné funkci dochází během masáže k uvolnění zádových obratlů, což přispívá k omezení tlaku vyvíjeného na meziobratlové ploténky a nervy. Tímto způsobem lze účinně redukovat problémy související s bolestivými ploténkami či svalovou ztuhlostí. 
 

 




Nastavitelná lýtková opěra a vyhřívání kolen

Pro zajištění optimální polohy těla vzhledem k masážnímu mechanismu lze lýtkovou opěru přizpůsobit výšce uživatele (maximální délka lýtkové opěry je 23cm). Díky karbonovému vláknu dochází k vyhřívání oblasti kolen a stimulaci akupunkturních bodů LiangQiu a DuBi, což působí příznivě na kolenní klouby a krevní oběh dolních končetin.







 

Naklápěcí opěry předloktí

Poloha opěr předloktí se automaticky přizpůsobuje aktuálnímu sklonu zádové opěry. To umožňuje uživateli pohodlné nastavení optimální polohy opěr a masážních hlavic. 








 

Thajská GUA SHA masáž chodidel

Pocit jako při skutečné, profesionální ruční masáži je navozen pokročilou technologií masážních válečků v okolí bodu Yongquan na chodidlech. Ať už zvolíte nízkou intenzitu masáže nebo vysokou sílu masážních hlavic, výsledkem bude vždy maximální uvolnění a relaxace.





 

Vzduchová masáž dolních končetin

Různě tvarované vzduchové polštářky obepínají oblast lýtek, kotníků a chodidel. Masáž stimuluje body Sanli, Taixi a Kunlun. Působení vzduchových polštářků uvolňuje organismus a navozuje harmonii mezi tělem a duší. 






 

 

Magnetická masáž

Pro účely magnetické masáže je křeslo vybaveno celkem 8 permanentními magnety (300CC), které stimulací reflexních bodů v oblasti lýtek dodávají organismu chybějící energii. 


 

 

Parametry

Materiál potahu Syntetická kůže
Počet masážních airbagů 79 ks
Počet masážních ventilů 21 ks
Počet programů 8
Počet druhů masáží 6
Magnetoterapie ano
Počet intenzit masáží 5
Počet rychlostí masírování 5
Vyhřívání zad ano
Vyhřívání nohou ano
Výkon 200 W
Maximální nosnost (kg) 150 kg
Hmotnost 130 kg
Rozměry po sestavení 138 x 93 x 135
Transportní kolečka ano
Paměť počítače 3
Přehrávání hudby ano

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!