Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Běžecký pás inSPORTline inCondi T5000i - 2.jakost

Pás na propojení s tabletem, určen pro dlouhodobou zátěž, HRC program, odpružení SAS. více


43 999 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Servis u zákazníka patří mezi naši nejoblíbenější službu. V případě poruchy totiž nemusíte zboží pracně rozebírat, balit a posílat k nám. Naši profesionální servisní technici přijedou přímo k Vám a veškeré opravy budou provádět u Vás doma. Po celé České republice máme 36 servisních míst, proto jsme schopni reklamaci vyřídit rychle, efektivně a profesionálně. Pro objednání servisu stačí vyplnit elektronický servisní formulář.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: mírně použito, složeno, kosmetické vady

Běžecký pás inSPORTline inCondi T5000i je profesionální běžecký pás určen pro komerční využití. Pás je vybaven bohatou funkční a bezpečnostní výbavou, mezi kterou patří propracovaný computer s podsvíceným LCD displejem, maximálně spolehlivý AC motor o maximálním výkonu 4,5 HP22 poloh nastavení sklonu nebo masivní výztuhy z tvrzeného plastu podél celé běžecké plochy. Stroj disponuje možností propojení s tabletem či iPadem skrze technologii Bluetooth a aplikaci iRunning+. Díky ní je možné si mimo jiné virtuálně zaběhat na přednastavených trasách. Průběh trasy lze sledovat díky Google Maps a Street View přímo na displeji. Aplikace samozřejmě nabízí i nastavování funkcí stroje přímo z Vašeho tabletového zařízení.

Podsvícený LCD displej zobrazuje řadu užitečných informací, mezi které patří rychlost, čas, vzdálenost, tepová frekvence nebo počet spálených kalorií. Mezi další přednosti běžeckého pásu inSPORTline inCondi T5000i patří tichý chod motoru, snímač tepu v rukojetích, maximální rychlost 22 km/h či systém vyrovnávání nerovností podlahy. Robustní konstrukce s běžeckou plochou o rozměrech 150 x 54 cm a nosností 200 kg zaručuje vysokou odolnost stroje během cvičení. Pás je totiž vybaven protihlukovými systémy a systémem odpružení SAS, který výborně absorbuje nárazy. Aby byla zaručena maximální bezpečnost, je běžecký pás inSPORTline inCondi T5000i vybaven bezpečnostním klíčem, který ihned zamezí chodu pásu při nepříjemné kolizi. Pro získání těch nejpřesnějších výsledků o vašem tréninku, je pás vybaven důmyslným computerem. Computer nabízí 99 přednastavených programů, uživatelské programy (12) nebo manuální program, při kterém si nastavíte pás přesně podle Vašich představ. Panel je navíc obohacen o držák na elektronické přístroje či knihy.

Běžecký pás inSPORTLine inCondi T5000i je mimo jiné vybaven také funkcí měření tělesného tuku, která funguje na principu přidržení snímačů tepu v rukojetích nebo při použití hrudního pásu (není součástí balení). Během chvíle se tak dozvíte, kolik tuku je ve Vašem těle (BMI). Díky těmto prvkům a výborným vlastnostem se stal běžecký pás inSPORTline inCondi T5000i oblíbeným a vyhledávaným modelem běžeckého pásu pro komerční profi využití. 

Klíčové vlastnosti:

  • maximálně výkonný a spolehlivý AC motor
  • snadné a intuitivní ovládání
  • bohatá programová výbava
  • masivní konstrukce s odolnou povrchovou úpravou
  • výztuhy z tvrzeného plastu podél celé běžecké plochy
  • postranní bezpečnostní nášlapy s protiskluzovým povrchem
  • vstup na USB a SD kartu
  • 3,5 mm audio vstup a reproduktory
  • HRC program: stroj zvyšuje nebo snižuje zátěž tak, aby uživatel byl neustále v optimální zóně tepové frekvence
  • displej zobrazuje: čas, rychlost, vzdálenost, tepovou frekvenci, kalorie

Technický popis:

výkon motoru 4,5 HP
rozměry běžecké plochy 150 x 54 cm
zdvih běžecké plochy (sklon) elektronický
počet stupňů sklonu běžecké plochy 22 stupňů
maximální sklon běžecké plochy 4,5° (7,87 %)
rychlost 1 - 22 km/hod
vhodný i pro chůzi maximálně 2 hodiny nepřetržité chůze při rychlosti pod 6 km/h
poté vhodná alespoň 10 minutová pauza
celkový počet programů 113
přednastavené programy 99
uživatelské programy 12
HRC program ano
manuální program ano
snímače tepové frekvence ano
držák na lahev ano
stojan na tablet ano
transportní kolečka ne
systém vyrovnání nerovností ano
odpružení Shock Absorbing System
bezpečnostní brzda ano
přijímač hrudního pásu ano
hrudní pás součástí balení ne
audio vstup ano
sklápěcí konstrukce ne
celkové rozměry stroje v125 cm x š84 cm x d205 cm
rozměry ve sklopeném stavu X
maximální nosnost 200 kg
hmotnost 152 kg
zdroj napájení 220V, 230V
kategorie S (dle EN957)
použití komerční, klubové, domácí
 

Programy a možnosti aplikace iRunning+:

  • Quick start (rychlý start)
  • 20 přednastavených programů na rychlost a sklon
  • manuální program na čas, vzdálenost a kalorie
  • možnost nastavení a uložení vlastních uživatelských programů
  • program pro kontrolu tepu (HRC)
  • GYM Center - iRoute: přednastavené běžecké trasy skrze Google Maps a Street View, sklon pásu kopíruje průběh převýšení trasy
  • možnost sdílení výkonů na Facebook a Twitter
  • historie výkonů
 

Požadavky aplikace iRunning+:

  • Android: tablety (s úhlopříčkou 10 palců a větší), rozlišení displeje 1280*752, Android 4.0 a novější
  • iOS: pouze iPady, verze systému 5.0 a novější
  • Wi-Fi připojení k internetu


 

Vysoce odolná konstrukce

Odolnost pásu inCondi T5000i patří mezi hlavni přednost. Konstrukce je vyrobena z ocelového materiálu, doplněna postranními nášlapy z tvrzeného plastu.  Díky tomu je dosaženo maximální pevnosti a odolnosti. 








 
Vysoká stabilita a nosnost

Díky robustní konstrukci je dosaženo vysoké stability, které přispívá i funkce vyrovnávání nerovností podlahy. Nosnost až 200 kg je pak na místě.








 Bohatá programová výbava

Pás nabízí řadu přednastavených programů s různými profily tratě. Zároveň je doplněn o speciální programy, jako je funkce FAT, která je schopna změřit obsah tuku ve Vašem těle nebo HRC program, který přizpůsobuje zátěž optimální tepové frekvenci. Nechybí ani uživatelské programy (12), které šetří čas při nastavování jednotlivých údajů uživatele. 






 Propojení s tabletem

Propojení pásu s aplikací iRunning+ patří mezi hlavní přednost. Skrz aplikaci můžete nastavovat programy, ukládat Vaše naměřené hodnoty, sdílet na sociálních sítích či kontrolovat aktuální informace při běhu (srdeční tep, rychlost, vzdálenost, aj.)







Běhejte kdekoli na světě

V aplikaci iRunning+ můžete běhat na přednastavených trasách. Během tréninku můžete sledovat reálné snímky trasy, tak jako znáte ze Street View. Sklon pásu navíc kopíruje průběh převýšení, díky čemuž lze dosáhnout ještě větší reálnosti. Poznávejte svět z pohodlí domova. 






 

 Komfort a pohodlí

I při běhu na běžeckém páse je důležité cítit se pohodlně. To Vám zaručí řada vylepšení, mezi které patří dotykový panel ovládání, praktický větráček nebo reproduktory pro přehrání hudby pomocí telefonu či MP3. 


 
 


 

Parametry

Maximální nosnost (kg) 200 kg
Výkon motoru 3 HP
Rozměry běžecké plochy 145 x 54 cm
Rozměry po sestavení 205 x 84 x 125
Počet programů 99
Hrudní pás součástí balení ano
Odpružení ano
Kolečka pro snadné přemístění ne
Bezpečnostní klíč ano
Systém vyrovnání nerovností podlahy ano
Zdroj napájení 220V
Snímače tepové frekvence ano
Maximální sklon běžecké plochy 12.50 °

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!