Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Dětské kolo KAWASAKI Kraffiti 16" - model 2014 AKCE

Dětské 16palcové kolo v oblíbeném designu a barvách motorek Kawasaki. Má kryt řetězu, stojánek, odrazky. Velká pýcha předškoláka! více


Barva:  černo-modrá

3 390 Kč

2 440 Kč s DPH

nebo 4 x 847 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Kola Crussis, Kellys, Ghost, Lapierre, 4EVER a Conway jsou z 99% sestavená a seřízená. Stačí pouze nasadit pedály, otočit řídítka, doseřídit dle návodu a můžete vyrazit. Zastavte se také na jedné z našich prodejen v Praze, Brně, Ostravě nebo Vítkově a na požádání Vám zde kolo připravíme 100% připravené k jízdě. Na všechna kola zakoupena u nás můžete také využít první garanční prohlídku po ujetí 100 km zdarma.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Toto dětské kolo s 16palcovými koly pro zhruba 4 – 7leté jezdce je zkrátka neodolatelné – v barvách terénních motocyklů Kawasaki. Na kole Kawasaki je výuka jízdy hrou i skvělou zábavou bez rizika. Postará se o to zejména kvalitní ocelový rám, bezpečnostní kryt řetězu a kombinace spolehlivých brzd, přední a zadní V-brake. Dětské kolo KAWASAKI Kraffiti 16" váží pouze 11,3 kg a pro svůj vynikající poměr mezi cenou a výbavou získalo rychle popularitu mezi rodiči i dětmi. Freestyle a BMX kola jsou hit, udělejte své ratolesti radost a vybavte ji tímto krásným jízdním kolem! Je to dobrá investice do sportovního vývoje Vašeho dítěte a jeho budoucího zdravého životního stylu. Určitě Vás potěší i záruka 2 roky a bezplatná doprava. Nezapomeňte přikoupit ochrannou helmu, která je povinná do 18 let věku.

Hlavní parametry dětského kola Kawasaki

  • Velikost kol: 16 palců (výška dítěte 100 – 125 cm)
  • Hi-ten ocelový rám
  • Hliníkové ráfky
  • Přední a zadní V-brake brzda
  • Ochranný kryt řetězu
  • Sedlo s vinylovým potahem
  • Hmotnost: 11,3 kg

Naše tipy - mohlo by Vás zajímat:

  • BMX kola jsou obecně vhodná pro výšku postavy od cca 105 do 175 cm. Při použití juniorem či dospělým se předpokládá využití kola na triky a streetové ježdění, nikoliv na jakékoliv delší výlety a vyjížďky.
  • Přečtěte si více o profesionálním garančním i pozáručním servise kol na našich prodejnách.


 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


MM
MM

Mára

Hodnoceno: 10. 8. 2015

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Povedené,hezké,funkční kolo na BMX začátky.

Super design


Parametry

Počet převodů 1
Rám Ocelový
Velikost rámu 8"
Velikost kol 16"
Brzdy Čelisťové
Vidlice ocelová
Zadní brzda V-Brake
Přední brzda V-Brake
Špice ocelové
Zadní náboj ocel
Přední náboj ocel
Přední ráfek Al
Zadní ráfek Al
Brzdové páky PP
Kliky ocelové
Řídítka BMX steel
Ochranný kryt řetězu ano
Představec alloy
Sedlo vinylový potah
Sedlovka steel
Hmotnost 11.30 kg
Rok 2014

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!