Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Magnetická bambusová bandáž na koleno U-care AKCE

Výborné termoregulační vlastnosti, absorbuje vlhkost, je rychleschnoucí, obsažené magnety zvyšují prokrvení pokožky, germaniové komponenty snižují bolest a zvyšují pohyblivost. více


Velikost: 

729 Kč

799 Kč s DPH

-9%

ušetříte 70 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Bandáž na koleno U-care je vyrobena z bambuso-uhlíkového vlákna, jež vyzařuje infračervené paprsky, které podporují krevní oběh, a uvolňuje tlak vyvíjený na danou oblast během sportování. Tkaný materiál o vysoké hustotě je elastický, měkký, pohodlný a lze jej snadno vyčistit. Magnety zvyšují prokrvení pokožky. Zmírňují tlak vyvíjený na tuto oblast a bolest způsobenou artritidou. Germániové komponenty působí příznivě při léčbě zranění a lehkých onemocnění, zkracuje dobu léčby. Germanium podporuje tvorbu hormonu zvláště pak endorfinu, serotoninu růstového hormonu. Dále snižuje bolest, podporuje pohyblivost a pomáhá snižovat příznaky osteoporózy. Vysoce kvalitní  suchý zip pro rychlé a snadné upevnění.


Technický popis:

  • účinná bandáž z bambuso-uhlíkového vlákna
  • podporuje krevní oběh
  • napomáhá rychlé regeneraci
  • zvyšuje odolnost organismu proti nemocem
  • elastická ochranná vystýlka se přizpůsobí tvaru kolene a chrání jej před poškozením 
  • vysoce kvalitní suchý zip 
  • 3 kusy magnetů
  • 3 kusy germániových komponent

Vlastnosti germania:
  • podporuje tvorbu hormonů
  • snižuje bolest
  • zvyšuje pohyblivost
  • snižuje příznaky osteoporózy
  • podporuje detoxikaci
  • pomáhají při léčbě zranění


Výhody uhlíkového vlákna z bambusu:

Výborné termoregulační vlastnosti
Uhlíkové vlákno z bambusu svou porézní stavbou dokáže absorbovat energii z lidského těla a okolí. 

Rychle schne a absorbuje vlhkost Unikátní křížová struktura snižuje pocení a udržuje pokožku suchou. Tkaniny z tohoto vlákna vynikají velkou odolností proti poškození.

Vyzařuje infračervené záření Uhlíkové vlákno z bambusu vyzařuje infračervené záření které podporuje krevní cirkulaci a udržuje tělo v teple.

Ochrana proti UV záření   Efektivně chrání proti UV záření.


Odolnost proti bakteriim a přírodní deodorant  Struktura Taiwanského bambusového uhlí obsahují přírodní  minerály, které pohlcují vlhkost,  redukují nepříjemné pachy a působí proti bakteriím a plísním.  


 



 

Recenze

Hodnocení: 4.7

94%

zákazníků doporučuje

13

hodnocení uživatelů


OK
OK

Ondra ACS Křivský

Hodnoceno: 16. 10. 2013

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Mám produkt teprve krátce, takže ty neduhy se ukáží až později,jestli nějké jsou. Ale zatím naprostá spokojenost, ortéza perfektně sedí, koleno má výbornou podporu. Ortézu jsem koupil,protože mě při běhání a hlavně po něm strašlivě bolelo koleno, tímto jsem snížil tlak vyvíjený na koleno a je to o poznání lepší, počítám, že po pár týdnech klidu budu moct začít zase běhat na plno :-)

- Perfektně sedí

- Jako podpora kolene výborný


Parametry

Fixace Koleno
Materiál Bambuso-uhlíkové vlákno
Počet magnetů 3
Germaniové komponenty ne
Zapínání Suchý zip
Větrání ano
Výztuhy ne
Elektrický výhřev ne

Alternativy

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!