Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Dětské kolo Barbie 12" - 2.jakost

Dětské kolo BARBIE 12" pro děti od 3 let, zadní bubnová brzda, přední brzda, dívčí motivy Barbie více


2 590 Kč

s DPH

nebo 4 x 647 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Kola Crussis, Kellys, Ghost, Lapierre, 4EVER a Conway jsou z 99% sestavená a seřízená. Stačí pouze nasadit pedály, otočit řídítka, doseřídit dle návodu a můžete vyrazit. Zastavte se také na jedné z našich prodejen v Praze, Brně, Ostravě nebo Vítkově a na požádání Vám zde kolo připravíme 100% připravené k jízdě. Na všechna kola zakoupena u nás můžete také využít první garanční prohlídku po ujetí 100 km zdarma.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Krásné a velmi dobře graficky provedené kolo Barbie 12". Výjimečné nejen designem, ale zejména kvalitou. Kolo má dobře vytvarované a nastavitelné sedlo a nastavitelná řídítka. Rám kola konstruovaný tak, aby se dítěti snadno a bezpečně nasedalo. Pro zvýšení bezpečnosti má plně krytý řetěz a protiskluzové držáky řídítek, kvalitní pneumatiky poskytují komfortní a stabilní jízdu, 12-ti palcová kola, masivní kovový odlehčený rám. Součástí jsou dvě brzdy - přední a zadní bubnová brzda a dva blatníky. Boční kolečka, která pomáhá při výucejízdy jsou rovněž nastavitelná. Určeno pro děti od 3let.



Technický popis:

  • rozměr kol: 12"
  • celková délka: 90 cm
  • šířka řídítek: 52 cm
  • výška od země k sedlu: 40 - 55 cm
  • hmotnost: 8kg

 

Recenze

Hodnocení: 4.5

90%

zákazníků doporučuje

4

hodnocení uživatelů


RR
RR

Renatka

Hodnoceno: 25. 4. 2011

Produkt zakoupen na WORKER.cz

Vybrala jsem si ho protože je to krásné holčičí kolo..Dceři se na něm jezdí moc dobře a je super ,že obě brzdy jsou na řidítkách.Dodání kola bylo rychlé do dvou dnů až domů.První mi zavolali a domluvili se se mnou kdy budu doma,doručovalo mi to PPL.Je super že na stránkách u kol je tabulka s údaji , které kolo je vhodné v kolikati letech a na jakou výšku.

Je nastavitelné

brzdy na řidítkách

Batoh na řidítkách je super

Pokud si ho chcete koupit předem si vyžádejte český návod na sestavení kola jelikož já jsem ho tam neměla a ikdyž mi ho měli poslat na email tak do dneška neposlali a kolo už mám 10dnů doma a sestavené svépomoci bez návodu.

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!